Çınar Belediyesi Başkanı Kaya Muhtarla Bir Araya Geldi
Çınar Belediyesi Başkanı Kaya Muhtarla Bir Araya Geldi
Tarih : 23-03-2020 11 defa incelendi

Çınar Belediyesi Başkanı Bedri Kaya ve Başkan Yardımcısı Necla Tamriş muhtarlarla bir araya gelerek hizmete dair muhtarların talep ve sorunlarını dinledi. Toplantıya eşbaşkanların yanı sıra belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de katıldı.

İlçe merkezi ve kırsal mahallelerden birçok muhtarın katıldığı toplantıda açılış konuşmasını yapan Çınar Belediyesi Başkanı Bedri Kaya,Çınar halkına daha iyi hizmet edebilmek için muhtarların desteğine ihtiyaç duyulduğunu belirterek, “Bugün burada siz değerli muhtarlarımız ile tanışmak, birlikte başta ilçemiz olmak üzere, köylerimize hizmet etmek için el birliği ile ortak bir çalışma yapmak için bir araya geldik. Değerli muhtarlarımız, sizler de benim gibi halk tarafından seçilmiş, halkın temsilcileri olarak ilçemiz ve köylerimizde daha iyi bir hizmet sunmak için söz hakkına sahipsiniz. Belediye başkanınız olarak görevde olduğum süre boyunca belediyemizin tüm imkanlarını hizmet için seferber edeceğimizden emin olabilirsiniz. Belediyemizde yıl içerisinde düzenli olarak siz değerli muhtarlarımız ile bir araya gelerek ilçemiz ve köylerimiz için varsa sorunlarımızı dinleyip belediyemizin imkanları elverdiğince hizmetlerimizin aksamaması için çaba sarf edeceğiz” diye konuştu.

‘Hizmet İçin Birlikte Hareket Gereklidir’

Belediye Başkan Yardımcısı Necla Tamriş de muhtarların halkın taleplerini çok iyi bildiğini bu nedenle birlikte hareket etmenin önemine değinerek, “Halka hizmet etmek için bizlere bu görevi veren halk aynı zamanda sizleri de seçti. Bu nedenle birlikte hareket ederek bu halka hizmet etmeliyiz. Talep ve sorunlarınız imkanlarımız el verdiğince çözüme kavuşturulacaktır. Daha iyi hizmet için birlikte hareket etmek, dayanışmamız gereklidir” şeklinde konuştu.

‘Yol Çalışmalarına Ağırlık Verilecek’

Konuşmaların ardından söz alan muhtarlar da talep ve sorunlarını dile getirdi. Toplantıda daha çok kırsal mahallerde yol, temizlik, çevre ilaçlama, çöp konteynerı talepleri istişare edildi. Muhtarlar, toplantı alınarak taleplerinin belediye eşbaşkanları tarafından değerlendirilmesini önemli bulduklarını da belirtti. Belediye eşbaşkanları, muhtarların taleplerini tek tek dinleyerek not alınmasını sağladı. Toplantıda iİlçe merkezinde yürütülen üst yapı çalışmalarının sona ermesinin ardından kırsal mahallelerde yol çalışmalarına kısa vadede hız verileceğinin altı çizildi.

Konuşmaların ardından toplantı verilen ikramlarla sona erdi.