Tarih : 05-08-2024 398 defa incelendi
Belediye Eşbaşkanlarımız Semra Akyüz ve Mehmet Şerif Arzu belediye meclis üyelerimiz eşliğinde Nujîyan Parkı'nda bulunan olimpik yüzme havuzunun tadilatını ve sondaj için boru döşeme çalışmalarını yerinde kontrol etti.
İlçe sınırları içerisinde park alanlarının daha yeşil kalabilmesi için Park ve Bahçeler Müdürlüğü’müzün talebi üzerine belediyemiz tarafından Nujîyan Parkı’nda sondaj çalışması yapıldı.
Özellikle yaz aylarında ilçede bulunan parklardaki yeşil alanların sulamasında şebeke suyunun yetersiz kalmasından dolayı sondaj çalışması başlatıldı. Daha düzenli sulama ile daha yeşil parkların ilçe halkının hizmetine sunmak için başlatılan çalışma boru döşeme çalışmasıyla devam ediyor.
Nujîyan Parkı sınırları içerisinde bulunan olimpik yüzme havuzunun tadilat çalışmaları ise aralıksız devam ediyor. Havuz en kısa zamanda halkımızın hizmetine açılacaktır.
Tadilat Çalışmaları Başlatılan Soğuk Hava Deposu, Tekstil Atölyesi Olacak
Çocuk-Gençlik Kültür ve Sanat Etkinlikleri Başladı
Dîko’yu İzlemeye Sen De Gel
Ot Temizleme ve Çanak Açma Çalışması Gerçekleştirildi
Çeltikaltı Mahallesi’nde Yol Çalışmaları Sona Erdi
Şiddete Karşı Bilinçlendirme Çalışmaları Devam Ediyor
Üniversite Öğrencilerine Belediyemizden Sosyal Destek
Caddeler Dezenfeksiyon İlacıyla Yıkandı
Kütüphane Öğrencilerine Deneme Sınavı
Kadirko ve Şargo'da Yol Çalışmaları
Çınar Belediyesi Başkanından Duyarlılık Çağrısı: Parklarımızı ve Yeşil Alanlarımızı Koruyalım
