Tarih : 27-10-2021 985 defa incelendi
Belediyemizin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından sanat etkinlikleri çerçevesinde “Urfa Sıra Gecesi” eğlencesi düzenledi.
Nujîyan Parkı’nda bulunan restoranda düzenlenen etkinlikte Elvan Grubu’nun sahne aldı. Yüzlerce kişinin katıldığı etkinliğe Belediye Başkanı Bedri Kaya, başkan Yardımcıları Berivan Dal, Renas Kardaş, belediye meclis üyeleri ve Türkiye Kürdistan Demokrat Partisi Genel Başkanı Mehmet Emin Kardaş da katıldı.
Programın öncesinde kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Bedri Kaya, “Bu güzel geceye katılımlarından dolayı tüm Çınarlı vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.
Düzenlenen gecede Elvan Grubu birbirinden güzel türküler seslendirirken, vatandaşlar da grubun seslendirdiği türkülere halaylar çekerek eşlik etti.
Etkinlik çiğköfte ikramı ve çekilen halaylarla son buldu.

KURS KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR
Belediye Personelleri İftar Yemeğinde Buluştu
Çınarlı kadınlar Zerzevan Kalesi’ni Ziyaret Etti

Çınarlı Kadınlar Çocuk İstismarını Kınadı
Çınar Belediyesi Nikah Salonu Hizmete Girdi
Çınar Belediyesi Köy Okullarına Yardımda Bulunmaya Devam Ediyor
Çınarlılardan Fidan Dağıtımına Yoğun İlgi
