Çınar’da Sokak Hayvanları İçin Su ve Mama Kapları Bırakıldı
Çınar’da Sokak Hayvanları İçin Su ve Mama Kapları Bırakıldı
Tarih : 05-01-2021 1127 defa incelendi

Çınar Belediyesi, sokak hayvanları için korunaklı mama kapları uygulamasına imza attı. Belediyemiz Covid-19 salgını nedeniyle sık sık uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sokak hayvanlarının aç kalmaması için ilçenin belirli noktalarına su ve mama kapları bıraktı. Can dostlarımız için tasarlanan yeni su ve mama kapları zabıta ekiplerimiz tarafından ilçenin pek çok noktasına yerleştirildi.

Mama kapları belirli noktalara bırakılırken çalışmayı belediye başkan yardımcılarımız Necla Tamriş, Berivan Dal ve Meclis Üyesi Salime Fidan da yerinde denetledi.

Yapılan çalışmanın sokak hayvanları için önemine değinen Belediye Başkan Yardımcısı Berivan Dal, “Özellikle salgın nedeniyle insanlar da evden çıkamadıkları için hayvanlar sokakta yiyecek bulamıyor ve aç kalabiliyorlar. Bizim için her canlının hayatı önemlidir. Bu yüzden su ve mama bırakılacak korunaklı kaplar yapıp ilçemizin belirli noktalarına bıraktık. İlçe sakinleri de bu kaplara mama ve su bırakıp hayvanların aç kalmaması için dayanışma gösterebilirler” diye konuştu.