Belediye Başkanı Kaya Köy Çalışmalarını Denetlemeye Devam Ediyor
Belediye Başkanı Kaya Köy Çalışmalarını Denetlemeye Devam Ediyor
Tarih : 23-03-2020 6 defa incelendi

Çınar Belediyesi Fen İşleri Birimi tarafından kırsal mahallelerde başlatılan yol çalışmaları devam ediyor.

Çınar Belediyesi Başkanı Bedri Kaya ve Başkan Yardımcısı Necla Tamriş kırsal mahallelerde yapılan yol çalışmalarını yerinde incelemeye devam ediyor. Yapılan çalışmaları yerinde denetlemeye, koordine etmeye özen gösteren eşbaşkanlar bu kez de Karaçevre (Cobîn) köyünü ziyaret etti. Fen İşleri Birimi sorumlularından çalışmalarına dair bilgi alan başkanlar köy muhtarı ile de görüşerek köyün sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Çınar’ın Karacadağ bölgesinde bulunan Bulutçeker (Kubîkê), Karaçbellik (Qerajbelek) ile Danışır (Kufrî)  kırsal mahallelerinde çalışmalar bittikten sonra şimdi de Karaçevre (Cobîn) mahallesinde çalışmalar devam ediyor. Ulaşıma elverişsiz bir hal alan yolların onarımı yapılmaya başlanırken, yeni yerleşkelerin olduğu yerlere de yeni yollar açılıyor. Yollara alt temel malzeme dökülürken, yağmur ve kar sularının akışının düzenli hale getirilmesi amacıyla menfezler döşeniyor. Çalışmalar yaklaşık iki hafta devam edecek.

'Belediyemiz Hizmeti Esirgemiyor'

Köy muhtarı Alaattin Deniz Çınar Belediyesi’nin çalışmalardan memnun olduklarını ifade ederek, “Geçtiğimiz kış çok fazla yağmur yağdı. Yollarımızın hepsi bozuldu. Yolların tekrar bozulmaması için menfez boruları döşeniyor. Köy içi yeni yollar açılıyor Belediyemizin yardımı ile yollarımız onarılmasından tüm köy halkı olarak memnunuz. Belediye halka hizmet için vardır, belediyemiz de hizmetini esirgemiyor” diye konuştu.