Tarih : 20-09-2021 2578 defa incelendi
Ataşehir Tepe City konutlarında asfalt çalışmaları başlatıldı.
Çınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Yenimahalle Ataşehir Tepe City konutları ve Cumhuriyet Mahallesi’nin bazı sokaklarında asfalt çalışması başlattı. Belediye Başkanı Bedri Kaya, Başkan Yardımcısı Renas Kardaş, belediye meclis üyeleri Necat Aslan ve Delil Metin çalışmaları yerinde denetledi.
Konutların etrafında yer alan yollarda öncelikle alt temel ve stabilize çalışmaları yapıldıktan sonra yaklaşık 2 bin metre asfalt çalışması yapıldı. Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan bazı sokak ve caddelerde de asfalt çalışmaları yapıldı.
Çalışmalara dair konuşan Belediye Başkanı Bedri Kaya, “Konutlarda ikamet eden vatandaşlarımızın daha elverişli bir ulaşım yolu sağlamak görevimiz. Yolların toz olmadan daha temiz bir yapıya kavuşmasına biz de seviniyoruz. Şimdiden hayırlı olsun diyorum” dedi.
Cumhuriyet Mahallesi’nde 80 Adet Su Borusu Döşenecek
Eğitim Semineri Sona Erdi
Genel İş İle Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
Çınar Belediye Spor’da Hedef Bir Üst Lige Çıkmak

Jinwar Kadın Merkezi’nin Erbane Öğrencileri Konser Verecek

Bağacık Köyü'nde Parke Çalışmaları Devam Ediyor
Çınarlılar Denbêj Dinletisine Yoğun İlgi Gösterdi
Yuvacık’ta Alt Yapı Çalışması
Eşbaşkanlar Nujîyan Parkı'nda Devam Eden Çalışmaları Kontrol Etti
Genel Başkan ve Belediye Yönetimi Yol Çalışmalarını Denetledi
Çocuk İstismarı İle İlgili Farkındalık Eğitim Verildi
Aşağıkonak Mahallesi'nde Yol Çalışmaları Tamamlandı
Gazi Mahallesi Parkı'nda Çim Biçme Çalışması Yapıldı
