Ağaçsever Mahallesinde Yol Çalışmaları Başladı
Tarih : 11-06-2020 1161 defa incelendi
Çınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kırsal mahallelerde başlatılan çalışmalar kapsamında yolların yapımına devam ediliyor. Karabudak Mahallesi’nde sonlandırılan yol çalışmalarının ardından Ağaçsever (Botika) Mahallesi’nde çalışmalara başlandı. Ulaşıma elverişsiz yolların iş makineleriyle düzeltilmesinin ardından alt temel malzeme kaplanan yollar ulaşıma daha elverişli bir yapıya kavuşturuluyor.
Fen İşleri Müdürlüğü tarafından belirlenen planlamaya göre devam eden çalışmalar Ağaçsever Mahallesi’nin ardından Kırkağaç (Mirmila) Mahallesi’nde devam edecektir.
Mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini de dikkate alarak çalışmalarını yürüten müdürlüğümüz tüm kırsal mahallelerimize hizmet götürmeye devam edecek.
BENZER HABERLER
Çınarlı kadınlar Zerzevan Kalesi’ni Ziyaret Etti
Belediye Başkanı Şeyh Abdurrahman Türbesi’ni Ziyaret Etti
Kırkağaç Mahallesi’nde Yol Çalışmaları Sona Erdi
.jpg)
Ağaç Budama Çalışması Yapıldı
Parke Çalışmaları Devam Ediyor

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nüz Kutlu Olsun

Başkan Kaya ve Tamriş Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi
Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

2. Gezici Çocuk Tiyatro Günleri

Havalar Düzeldi Çınar’da Tenis’e Devam
Köy Yollarında Çalışmalar Devam Ediyor

Fidan Dağıtımı Devam Ediyor
Parke Çalışmalarına Hastane Önünde Devam Ediliyor
4 Bin Adet Fidan Dağıtılacak
