Tarih : 10-04-2025 620 defa incelendi
Ülkemizde iklim kaynaklı ve mevsimsel geçişe bağlı olarak aşırı yağışlar ve ani sıcaklık artışları ile meydana gelen kar erimeleri neticesinde sel, su baskını, heyelan, çamur, moloz akması, kaya düşmesi ve benzeri hidro meteorolojik ve jeolojik kökenli olaylar nedeniyle Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) vatandaşların önlem alması için duyuruda bulundu.
Duyuruya göre, meydana gelen bu tür olayların afete dönüşmeden ve yol açabileceği kayıpların önlenmesi için öncesinde hazırlık yapılması, risk azaltma ve önlem çalışmalarının yerine getirilmesi hayati önem taşıdığı belirtildi.
Özellikle son haftalarda havaların mevsim normallerinin üzerine çıkması nedeniyle ülkemizdeki bazı ilçelerde meydana gelen heyelanlar da göstermektedir ki muhtemel hidro meteorolojik ve jeolojik kökenli olaylar artış eğiliminde olup bu tür olaylar öncesinde vatandaşların kişisel tedbir almasına da dikkat çekildi.
Toplumsal Cinsiyet Eğitimlerimiz Devam Ediyor
Parke Çalışmaları Fatih Mahallesi’nde Aralıksız Devam Ediyor
Parke Onarım Çalışmaları Devam Ediyor
Pamuk Tarlasında Çalışan Emekçi Kadınlar Ziyaret Edildi
Yağmur Taşkınına Müdahale Edildi
Kadına Yönelik Şiddete Karşı Farkındalık Çalışmaları Sürüyor
Üniversite Öğrencilerinin İkinci Burs Taksiti Ödendi
Çınar Belediyesi Yüzme Kursu Kayıtları Başlıyor
Temizlik İşleri Moloz ve Çöp Temizliği
Çınar Belediyesi Ücretsiz Fidan Dağıtacak
Okuma Yazma Kursu Devam Ediyor
Uçan Halı Çocuk Festivaline Yoğun İlgi
Yeni Yıl Mesajı
Çınar Belediyesi Köy Yollarını Yapmaya Devam Ediyor