Ağaçsever Mahallesinde Yol Çalışmaları Başladı
Tarih : 11-06-2020 1234 defa incelendi
Çınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kırsal mahallelerde başlatılan çalışmalar kapsamında yolların yapımına devam ediliyor. Karabudak Mahallesi’nde sonlandırılan yol çalışmalarının ardından Ağaçsever (Botika) Mahallesi’nde çalışmalara başlandı. Ulaşıma elverişsiz yolların iş makineleriyle düzeltilmesinin ardından alt temel malzeme kaplanan yollar ulaşıma daha elverişli bir yapıya kavuşturuluyor.
Fen İşleri Müdürlüğü tarafından belirlenen planlamaya göre devam eden çalışmalar Ağaçsever Mahallesi’nin ardından Kırkağaç (Mirmila) Mahallesi’nde devam edecektir.
Mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini de dikkate alarak çalışmalarını yürüten müdürlüğümüz tüm kırsal mahallelerimize hizmet götürmeye devam edecek.
BENZER HABERLER
Kazı Çalışmaları Devam Eden Zerzevan Kalesi’ne Ziyaret
Eşbaşkanlarımız Stratejik Plan Anket Çalışması İçin Halkla Buluştu
Ataşehir Tepe City Konutları’nda Asfalt Çalışması Yapıldı
.jpg)
Çeltikaltı Mahallesi’nde Yol Çalışmaları Sona Erdi
Ağaçsever Mahallesi'nde Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Haydi Çocuklar Uçan Halı Çocuk Festivali'ne
Çınarlılardan Fidan Dağıtımına Yoğun İlgi
Havuz Kursu Devam Ediyor
Eylül Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Parke Onarım Çalışmaları Devam Ediyor
Olimpik Yüzme Havuzunda Yüzme Yarışı Düzenlendi
Kar Temizleme Çalışması Yapıldı
Yol Çalışmalarına Tam Hız Devam
.jpg)
“Çocuk İstismarı” Eğitimi Verildi
